Eurojackpotin voitto Suomeen – 90 miljoonaa euroa

Myös Suomeen on saatu muutamia todella suuria jättipotteja. Suurin tähän astinen voitto on ollut tasan 90 miljoonaa euroa, joka meni 5 osuuden porukalle Loimaalle, eli jokainen porukkaan osallistunut nettosi voitosta 18 miljoonaa euroa. Voittokierros oli 6. kierros vuonna 2018. Myös monia muitakin suuria voittoja on mennyt ympäri Suomea, esimerkiksi Tampereelle osui 87 miljoonan voitto 3 pelaajan porukalle kierroksella 15/2017. Yli 20 miljoonan voittoja on tätä kirjoittaessa (elokuu 2018) osunut Suomeen reilut 10 kappaletta.

Eurojackpot on tänään hyvin näppärä tuuripeli missä saattaa saada suuria jättipotteja. Täällä kotimaassakin on suomalaiset ovat lunastaneet suunnattomia rahavoittoja Eurojackpot-megalotosta. Onnenpelin arvonta tehdään perjantaina. Eurojackpotin voittokulku on kasvanut vaivatta eri maissa Euroopan mantereella.

Euroopan oma yhteinen megalotto on tänä päivänä todella miellyttävä lotto missä pystyy voittaa suurempiakin summia rahaa. Suomessakin on suomalaiset ovat saaneet mahtavia jättipotteja Eurojackpot-onnenpelistä. Loton arvonta pannaan toimeen perjantaina. Megaloton suosio on lisääntynyt liukkaasti missä tahansa Euroopassa.

Megalotto on tänään erittäin kysytty tuuripeli jossa voi saada mukiinmeneviä jättipotteja. Suomalaistenkin keskuudessa on monet ovat lunastaneet fantastisia rahasummia Eurojackpot-pelistä. Onnenpelin arvonta toimitetaan joka perjantai. Lottopelin suosio on kasvanut lyhyessä ajassa joka paikassa Euroopan maissa.