Eurojackpot arvonta tänään perjantaina kello 21

Eurojackpot arvonta suoritetaan Helsingissä perjantaisin kello 21. Tulokset julkaistaan esimerkiksi Veikkauksen sivuilla ja vaikkapa tämän sivuston pääsivulla kello 21:n jälkeen. Päävoitto voi olla 10-90 miljoonaa euroa. Peliä voi pelata 18 Euroopan maassa, myös Suomessa.

Eurojackpot-lotto on nykyään hyvin suosittu onnenpeli jossa pystyy tehdä suurehkoja rahasummia. Suomalaistenkin keskuudessa on jotkut ovat saaneet mukiinmeneviä voittoja Eurojackpotista. Megaloton arpajaiset pannaan toimeen perjantaisin. Eurojackpotin voittokulku on noussut lyhyessä ajassa missä tahansa Euroopan mantereella.

Raskaus – nainen voi tulla raskaaksi jo ensimmäisen yhdynnän jälkeen.

Eurojackpot-peli on tänään erittäin kysytty lottopeli jossa voi tehdä muhkeita voittosummia. Täällä suomessakin on monet ovat lunastaneet mahtavia rahasummia Eurojackpot-pelistä. Megaloton arvonta-aika toteutetaan perjantaisin. Onnenpelin suosio on noussut näppärästi joka puolella Euroopassa.

Eurojackpot-megalotto on nykyisin melkoisen kätevä lottopeli missä saattaa hankkia suuria rahasummia. Täällä suomessakin on monet ovat saaneet isoja rahasummia Eurojackpot-pelistä. Pelin arvonta-aika toimitetaan joka perjantai. Lottopelin menestys on kasvanut lyhyessä ajassa joka paikassa Euroopassa.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".