Eurojackpotin voittoluokat ja voitonjako

Alla olevassa taulukossa on esiteltynä Eurojackpotin voittoluokat, oikein numeroiden lukumäärä / voittoluokka, keskimääräinen voitto, sekä kunkin voittoluokan voiton todennäköisyys. Katso täältä tuoreet ja uudet Eurojackpotin voittonumerot ja voitonjako.

Katso halvat lennot ja hotellit: Booking.com

Eurojackpotin voittoluokat ja voitonjako

Eurojackpot on monikansallinen lottopeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja. Tämä artikkeli esittelee Eurojackpotin voittoluokat ja kertoo, kuinka voitot jaetaan eri voittoluokkien kesken.

Voittoluokat Eurojackpotissa

Eurojackpotissa on yhteensä 12 eri voittoluokkaa, jotka määräytyvät sen perusteella, kuinka monta oikein arvattua numeroa pelaaja onnistuu saamaan. Alla on esimerkki voittoluokista:

 1. Päävoitto: Pelaaja voittaa päävoiton saamalla oikein kaikki 5 päänumeroa ja 2 lisänumeroa. Tämä on suurin voitto, ja sen suuruus vaihtelee arvonnasta toiseen.
 2. 2. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein kaikki 5 päänumeroa ja 1 lisänumero. Tämä voittoluokka tarjoaa myös suuria voittoja.
 3. 3. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja tarvitsee 5 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 4. 4. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 4 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 5. 5. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 4 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 6. 6. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja voittaa, kun hänellä on oikein 3 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 7. 7. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 3 oikein arvattua päänumeroa ja 1 lisänumero ollakseen oikeutettu tähän voittoluokkaan.
 8. 8. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 2 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 9. 9. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja tarvitsee 3 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 10. 10. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 1 päänumero ja 2 lisänumeroa.
 11. 11. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 2 oikein arvattua päänumeroa ja 1 lisänumero ollakseen oikeutettu tähän voittoluokkaan.
 12. 12. voittoluokka: Viimeisessä voittoluokassa pelaaja voittaa, kun hänellä on oikein 2 päänumeroa ilman lisänumeroita.

Voitonjako Eurojackpotissa

Kun Eurojackpotin arvonta on suoritettu ja voittonumerot on määritetty, voittojen jakaminen alkaa. Voittosummat jaetaan pelaajien kesken sen perusteella, kuinka monta oikein arvattua numeroa heillä on ja millä voittoluokalla he pelaavat.

Päävoitto osuu pelaajalle, joka onnistuu saamaan kaikki 5 päänumeroa ja 2 lisänumeroa oikein. Jos päävoittoa ei voiteta tietyssä arvonnassa, voittosumma kasvaa seuraavaan arvontaan asti. Tämä tekee Eurojackpotista jännittävän pelin, jossa päävoitot voivat kasvaa erittäin suuriksi.

Muissa voittoluokissa voittosummat jaetaan tasan niiden pelaajien kesken, jotka ovat oikein arvanneet saman voittoluokan numerot. Jos samassa voittoluokassa on useita voittajia, voittosumma jaetaan heidän kesken.

Eurojackpotin voittoluokat ja voitonjako mahdollistavat pelaajille mahdollisuuden voittaa palkintoja eri voittoluokissa. Jokainen voitto on riippuvainen oikein arvatuista numeroista ja voittoluokasta. Voittojen jakaminen tapahtuu reilusti, ja järjestelmä mahdollistaa sen, että useat pelaajat voivat voittaa rahapalkintoja jokaisessa arvonnassa.

Koska Eurojackpotissa on 12 eri voittoluokkaa, pelaajat voivat voittaa erilaisia palkintoja oikein arvaamillaan numeroilla. Voittosummat voivat vaihdella huomattavasti eri luokissa, mutta suurin palkinto on tietysti päävoitto, joka voi kohota useisiin kymmeniin miljooniin euroihin.

Voittosummat maksetaan pelaajille käteisenä tai vaihtoehtoisesti verkkopankkitilille, ja ne ovat verovapaita useimmissa pelaajamaissa. Suuremmat voitot voivat edellyttää voittajien yhteydenottoa peliyhtiöön ja voittojen lunastamista erikseen sovittavalla tavalla.

Eurojackpot tarjoaa pelaajille mahdollisuuden unelmoida suurista palkinnoista ja nauttia jännityksestä, joka liittyy lottopelin pelaamiseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pelaaminen on viihdettä, ja pelaajien tulisi asettaa budjetti ja pelata vastuullisesti. Voitot voivat olla houkuttelevia, mutta ne eivät ole taattuja, ja pelaaminen on aina perustunut sattumaan. Tämä tekee Eurojackpotista jännittävän pelin, joka tarjoaa mahdollisuuden voittaa suuria palkintoja ja unelmoida paremmasta tulevaisuudesta.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".