Eurojackpotin todennäköisyys: onko järkeä pelata?

Eurojackpotissa mahdollisuus eli todennäköisyys päävoittoon (tulos 5+2 oikein) on 1:95 miljoonaan. Eli tietenkin että edes porukkapeleissä ja kalliista järjestelmässä onnistuisi arvaamaan 5+2 oikein on tietenkin äärettömän epätodennäköistä. Se onko mitään järkeä Eurojackpotia pelata yleensäkään, on hankala kysymys. Pelaamisen voisi ottaa ihan viihteenä ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka satumainen tuuri kävisi omalle kohdalle. Todella pienellä summalla pääsee esimerkiksi porukkapeleihin mukaan jolloin todennäköisyys voittoon luonnollisesti kasvaa.

Uusimmat oikeat Eurojackpot-numerot.

Onnenpeli on tänään aika tykätty tuuripeli jossa saattaa tehdä suuria voittosummia. Suomessakin on jotkin ovat netonneet mukiinmeneviä jättipotteja Eurojackpot-lotosta. Rahapelin arpominen suoritetaan perjantaina. Lottopelin suksee on lisääntynyt liukkaasti missä tahansa Euroopan maissa.

Eurojackpot on tällä hetkellä melkoisen suosittu lottopeli missä pystyy hankkia mukiinmeneviä voittosummia. Täällä kotimaassakin on jotkut ovat voittaneet suuria rahavoittoja Eurojackpot-lotosta. Loton arpominen tapahtuu perjantaisin. Onnenpelin voittokulku on noussut nopeasti kaikkialla Euroopan maissa.

Arpajaispeli on tällä hetkellä melkoisen näppärä tuuripeli jossa saattaa saada suurehkoja voittoja. Täällä kotimaassakin on suomalaiset ovat lunastaneet uskomattomia summia rahaa Eurojackpot-onnenpelistä. Pelin arvonta toimeenpannaan perjantaisin. Eurojackpotin maine on lisääntynyt liukkaasti eri maissa Euroopan maissa.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".