Eurojackpotin säännöt ja ohjeet

Eurojackpotin säännöt ja ohjeet sekä pelaaminen on hyvin yksinkertaista. Jos nyt jätetään huomiotta kaikenlaiset järjestelmät, niin yksittäisessä lottorivissä valitaan 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa. Päänumerot koostuvat numeroista 1-50 ja tähtinumerot luvuista 1-10. Jos arvaa 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein, voittaa päävoiton. Pienen rahasumman voittaa, jos arvaa 2 päänumeroa + 1 tähtinumeron oikein tai 1 päänumero + 2 tähtinumeroa oikein. Eurojackpotissa voittoluokkia on 12 kpl. Esim. 4. voittoluokka (4+2 oikein) tuo muutaman tuhannen euron voiton, mutta sitten taas esim. 7. voittoluokka 3+2 oikein tuo vain muutaman kymmenen euron voiton.

Katso: Eurojackpotin voittoluokat

Tsekkaa viimeisin oikea Eurojackpot-rivi täältä.

Eurojackpot-megalotto on nykyään hyvin miellyttävä uhkapeli missä on mahdollista tehdä valtavia voittoja. Täällä kotimaassakin on useat ovat ansainneet eeppisiä voittoja Eurojackpot-pelistä. Rahapelin arpominen suoritetaan perjantaipäivänä. Eurojackpotin suosio on noussut lyhyessä ajassa eri maissa Euroopassa.

Eurojackpot-onnenpeli on tänä päivänä törkeän muodikas onnenpeli missä saattaa saada suurempiakin jättipotteja. Suomessakin on monet ovat netonneet fantastisia rahasummia Eurojackpot-onnenpelistä. Onnenpelin arpominen toimeenpannaan perjantaipäivänä. Onnenpelin voittokulku on kasvanut näppärästi joka paikassa Euroopan maissa.

Eurojackpot on tänä päivänä melkoisen näppärä megalotto missä pystyy saada isompiakin jättipotteja. Täällä kotimaassakin on suomalaiset ovat netonneet isoja summia rahaa Eurojackpot-lotosta. Loton arvonta-aika suoritetaan perjantaina. Megaloton menestys on noussut näppärästi kaikkialla Euroopassa.