Mikä on Eurojackpotin peliaika? Tiistai- ja perjantaiarvonta

Jos aiot osallistua tiistain Eurojackpot-arvontaan, peliaika päättyy tiistaina kello 20. Arvonta suoritetaan kello 22 tiistaina. Vastaavasti jos aiot ehtiä perjantain arvontaan mukaan, maksa pelikuponkisi perjantaina kello 20 mennessä. Arvonta tapahtuu perjantaina kello 22.

EuroJackpot arvostelu

Kun puhutaan massiivisista, valtavista ja elämää muuttavista eurooppalaisista arpajaisista, useimmat ihmiset ajattelevat EuroMillionsia. Euroopan rakastetuimman loton tittelistä kilpailee kuitenkin toinenkin. Tämä kilpailija on EuroJackpot.

Vuodesta 2012 lähtien EuroJackpot on voittanut sydämet ja mielet koko vanhalla mantereella. On yksinkertainen syy, miksi sen suosio on noussut nopeasti. EuroJackpotia on helppo pelata, se on edullinen ja se lupaa herkullisen suuria jättipotteja.

Perustietoa Eurojackpotista

EuroJackpot-lottoon osallistuu 18 Euroopan maata: Alankomaat, Espanja, Islanti, Italia, Kroatia, Kroatia, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro ja Ruotsi. Se, että mukana on niin monta maata, auttaa luomaan uskomattomia jättipotteja.

EuroJackpot on ollut alkutaipaleestaan lähtien valtava menestys. Ja vaikka EuroJackpotin mahdollisuudet voittaa pääpalkinto eivät ole kaikkein suotuisimmat, on monia muita palkintoja, joita kannattaa tutkia.

On mielenkiintoista huomata, että EuroMillionsiin verrattuna EuroJackpot on suunniteltu tuottamaan useammin voittoja parempien voittokertoimien ansiosta.

Vuosien varrella EuroJackpotin sääntöjä on muutettu muutaman kerran, jotta ne vastaisivat paremmin pelin erityispiirteitä ja osallistujien tarpeita. Nämä muutokset eivät kuitenkaan ole haitanneet pelin suosiota. EuroJackpot on edelleen suosittu kaikkialla Euroopassa sekä monissa muissa osissa maailmaa.

Viimeisin sääntömuutos tapahtui maaliskuussa 2022. Tämän päivityksen myötä EuroJackpot on alkanut tarjota suurempia palkintoja, ja myös pelisääntöjä on muutettu. Lisäksi on järjestetty ylimääräinen arvonta, mikä antaa pelaajille enemmän mahdollisuuksia mahdolliseen palkintovoittoon.

Onko kyseessä huijaus, ja voitko pelata EuroJackpotia verkossa?

Tiedät varmaan jo vastauksen, mutta ei, EuroJackpot ei ole huijaus. Se on täysin laillinen onnenpeli, jota pyörittävät ja ylläpitävät kansalliset yksiköt jokaisessa maassa, jossa peliä pelataan.

On olemassa huijauksia, jotka käyttävät EuroJackpot-nimeä. Nämä eivät liity lottoon millään tavalla. EuroJackpotin olympia-arpajaisohjelma on luultavasti suurin huijaus, joka perustuu satunnaisesti ihmisille lähetettyihin sähköposteihin. Jos saat joskus tällaisen viestin, jossa kerrotaan, että olet voittanut jotain, sinun kannattaa poistaa se. Kyseessä on huijaus ja kaikkea muuta kuin laillinen mahdollisuus voittaa jotain.

Eurojackpot peliaika
Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".