Kuinka parannat mahdollisuuksia voittaa Eurojackpotissa?

Koska Eurojackpot on onnenpeli, ainoa taattu tapa voittaa jättipotti on ostaa rivejä jokaiselle mahdolliselle numeroyhdistelmälle, mitä olisi hyvin vaikea koordinoida, sillä mahdollisia yhdistelmiä on 139 838 160. Voit kuitenkin lisätä voittomahdollisuuksiasi eri tavoin.

Pelaa porukkapeleissä

Koska Eurojackpot-voittokertoimet ovat samat jokaisella rivillä, ainoa tapa lisätä voittotodennäköisyyttä on ostaa useampia rivejä, mikä voi tulla yksittäiselle pelaajalle kohtuuttoman kalliiksi. Liittymällä syndikaattiin eli porukkapeleihin voit pitää kustannukset alhaisina ja saada samalla suuremman määrän rivejäarvontaan. Muista, että ryhmän voittamat palkinnot jaetaan kaikkien jäsenten kesken.

Voit liittyä porukkapeleihin ystävien, perheenjäsenten tai työtovereiden kanssa ja päättää, kuinka monta riviä ostatte kuhunkin arvontaan, tai voit liittyä porukkapeliin. Löydät Veikkauksen Eurojackpot-porukkapelit täältä.

Systemaattiset merkinnät

Järjestelmänumeron eli systemaattisen merkinnän avulla voit merkitä Eurojackpot-pelikorttiisi enemmän kuin viisi päänumeroa ja kaksi euronumeroa, jolloin voit luoda enemmän yhdistelmiä ja lisätä mahdollisuuksiasi voittaa palkinto. Voit esimerkiksi päättää pelata kuusi päänumeroa ja kolme euronumeroa, jolloin saat 18 mahdollista numeroyhdistelmää yhden sijaan. Esimerkiksi suomalainen lottooperaattori antaa pelaajien merkitä jopa 12 päänumeroa tai 10 euronumeroa, jolloin kaikki näiden numeroiden kattamat erilaiset yhdistelmät luodaan erillisinä riveinä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että järjestelmän merkinnät kallistuvat sitä mukaa, kun ostat enemmän numeroita ja siten enemmän yhdistelmiä.

Seuraa jackpotin kokonaissummaa

Olipa jättipotti sitten minimissään 10 miljoonaa euroa tai maksimissaan 120 miljoonaa euroa, viiden päänumeron ja molempien euronumeroiden yhdistämisen todennäköisyys on silti sama – 1:139 838 160. Kun jättipotti saavuttaa ylärajan, ylimääräiset varat ohjataan kuitenkin seuraavalle voittoluokalle. Tämä on ihanteellinen tilaisuus voittaa suurempi palkinto paremmalla todennäköisyydellä, sillä viiden päänumeron ja yhden euronumeron vastaavuuden todennäköisyys on 1:6 991 908. Esimerkiksi kun yksi pelaaja Tšekin tasavallasta voitti 90 miljoonan euron jättipotin toukokuussa 2015, kolme muuta osallistujaa voitti kukin 7,6 miljoonaa euroa saatuaan viisi päänumeroa ja yhden euronumeron.

Tilastojen analysointi

Voit harkita Eurojackpot-tilastojen käyttämistä numeroiden valinnan apuna. Vaikka on hyvin tavallista, että pelaajat valitsevat numeroita, joita ei ole arvottu pitkään aikaan, voit myös tarkastella yleisimmin arvottuja numeroita, yleisimpiä numeropareja tai todellista eroa numeron arvonnan ja sen seuraavan voittonumerona esiintymisen välillä. Käy Tilastot-osiossa saadaksesi lisätietoja.

Pelaa verkossa

Pelaaminen verkossa on nopeaa ja kätevää, ja se tarjoaa varmuuden siitä, että voitot maksetaan sinulle automaattisesti. Voit myös osallistua arvontoihin etukäteen tai pelata jatkuvasti tilauksen kautta.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".