Lomatonni tulokset tänään – perjantai, lauantai, tiistai, keskiviikko

Klikkaa: Lomatonnin tulokset

Yllä olevasta linkistä avautuvalla Veikkauksen Lomatonni-sivulla näytetään kuluvan viikon jo arvotut Lomatonniarvontojen tulokset. Jos haluat katsoa edellisen viikon tuloksia klikkaa sivulla olevaa nuolta <.

Lomatonni arvotaan 4 kertaa viikossa – perjantaina, lauantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Peliaika päättyy kello 20 muina päivinä paitsi keskiviikkona, jolloin peliaika päättyy jo kello 19.

Tiistai-lomatonnin tulos on nähtävissä noin kello 22, Keskiviikko-lomatonnin tulos kello 22.30, Perjantai-lomatonnin tulos kello 22 ja Launtai-lomatonnin tulos noin kello 22.15. Lauantai-lomatonnin arvonta suoritetaan lauantain lottoarvonnan yhteydessä.

Lomatonnin säännöt ja pelaaminen

Lomatonni on yksinkertainen onnenpeli, minkä vuoksi sen säännötkin ja pelaaminen ovat hyvin yksinkertaisia.

Suomessa on monia erilaisia rahapelejä tarjoavia vaihtoehtoja, mutta yksi niistä erottuu yksinkertaisuudellaan ja mahdollisuudellaan voittaa sievoisia summia rahaa. Kyseessä on Lomatonni, joka on perinteinen onnenpeli tarjolla Veikkauksen valikoimassa. Tässä artikkelissa tarkastellaan Lomatonnin sääntöjä ja sitä, miten voit osallistua tähän jännittävään arvontapeliin.

Lomatonni on peli, joka tunnetaan erityisesti helppoudestaan. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokeilla onneaan ilman monimutkaisia strategioita tai syvällistä tietämystä pelin säännöistä. Pelaamiseen tarvitset vain muutaman minuutin aikaa ja pienen panoksen, ja voit voittaa houkuttelevia rahapalkintoja.

Pelin perussäännöt:

 1. Kaupungin ja numeron arvaaminen: Pelaajan ensisijaisena tehtävänä on arvata oikein kaksi asiaa – kaupunki ja numero. Kaupunki voi olla mikä tahansa Suomen kaupunki, ja numero voi olla mikä tahansa 1 ja 100 väliltä.
 2. Voittoluokat: Lomatonnissa on kaksi voittoluokkaa. Voit voittaa palkinnon arvaamalla oikein kummankin kaupungin ja numeron, tai voit voittaa pienemmän palkinnon, jos arvaat oikein vain toisen näistä kahdesta. Tämä tarkoittaa, että voit voittaa sekä kaupungin että numeron arvaamalla 1 000 euroa, tai voit voittaa 5 euroa, jos arvaat oikein vain toisen näistä.
 3. Voiton määrä: Lomatonnin suurin voitto on 1 000 euroa. Tämä voi olla houkutteleva summa monille pelaajille, sillä se voi tuoda mukanaan mukavia yllätyksiä.
 4. Panostus: Jokainen rivi Lomatonnia maksaa 0,50 euroa, mikä tekee siitä erittäin edullisen pelivaihtoehdon. Pelaajat voivat ostaa useita rivejä samalle arvontakierrokselle, mikä antaa heille enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Lisävaihtoehdot

Lomatonnissa on myös mahdollisuus osallistua porukkapeliin. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa pelikokemuksen ystäviesi tai perheesi kanssa. Porukkapelissä voitot jaetaan tasan kaikkien osallistujien kesken, joten voittoa jaetaan laajemmin. Tämä voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat jakaa jännityksen ja odotuksen muiden kanssa.

Lomatonni

Palautusprosentti ja todennäköisyydet

Pelin palautusprosentti on noin 50 prosenttia. Tämä luku on tyypillistä Veikkauksen peleille, eli niissä on hyvin vaikea voittaa yhtään suurempia voittoja. Tämä seikka voi selittää osaltaan sen, miksi Veikkaus ei ole halukas julkistamaan tarkkaa palautusprosenttia pelille.

Lomatonni-pelin palautusprosentti määräytyy neljän mahdollisen lopputuloksen perusteella, joista jokaisella on oma todennäköisyysarvonsa. Tärkein huomioitava asia on se, että Lomatonnin päävoitto on äärimmäisen harvinainen. Päävoittoon osuu vain 0,02 prosentin todennäköisyydellä, mikä käytännössä tarkoittaa, että se tapahtuu vain kerran noin viidestä tuhannesta pelikerrasta. Tämä tekee päävoiton voittamisesta erittäin vaikeaa ja harvinaista.

Lomatonnin todennäköisyydet

 • Kaupunki ja numero oikein: 0,02 %
 • Pelkkä numero oikein: 0,98 %
 • Pelkkä kaupunki oikein: 1,65 %
 • Ei kumpikaan oikein: 97,35 %

Lomatonnin voittoluokat

 • Kaupunki ja numero oikein: 1 000 euroa
 • Kaupunki oikein: 5 euroa
 • Muut tulokset: Ei voittoa

Lomatonnin kaupungit

Vaikka joku saattaa erehtyä Lomatonnipelin nimestä luulemaan, että päävoiton voittoraha (1000 euroa) täytyy käyttää lomamatkaan, sen voi kuitenkin käyttää mihin haluaa tai pistää vaikka säästöön.

Alla kaikki Lomatonnin kaupungit

 1. Pariisi
 2. Dubai
 3. Rooma
 4. Barcelona
 5. Sydney
 6. Bangkok
 7. Lontoo
 8. Budapest
 9. Buenos Aires
 10. Amsterdam
 11. Istanbul
 12. Kuala Lumpur
 13. San Francisco
 14. Rio De Janeiro
 15. Milano
 16. Madrid
 17. Los Angeles
 18. Venetsia
 19. Dublin
 20. Reykjavik
 21. Moskova
 22. Kööpenhamina
 23. Tokio
 24. San Diego
 25. Peking
 26. Melbourne
 27. Wien
 28. Santiago
 29. Berliini
 30. Marrakech
 31. Chicago
 32. Marrakech
 33. Dallas
 34. Praha
 35. Ateena
 36. Montreal
 37. Firenze
 38. Tukholma
 39. Vilna
 40. Marrakech
 41. Nizza
 42. Cannes
 43. Hampuri
 44. Lissabon
 45. Kairo
 46. Delhi
 47. Oslo
 48. Riika
 49. Tallinna
 50. Bryssel
Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".