Eurojackpot tulokset – perjantai ja tiistai

Eurojackpot suoritetaan tiistaisin ja perjantaisin kello 22. Peliaika loppuu kello 20.

Löydät viimeisimmät Eurojackpotin tulokset täältä: Eurojackpot Results.

Sivulta löytyy myös tietoa, kuinka monta päävoiton voittajaa on ollut kullakin kierroksella ja päävoittojen suuruudet. Lisäksi kuinka monta voittajaa on voittanut pienempiä voittoja.

Kuinka pelata Eurojackpotia

Valitse vain viisi päänumeroa 1-50 ja kaksi lisänumeroa 1-12. Koska euronumerot arvotaan eri pallosarjasta kuin päänumerot, on mahdollista, että sama numero esiintyy sekä päänumerona että euronumerona samassa tuloksessa.

Voit valita omat numerosi tai käyttää lippuja ostaessasi “Quick Pick”-vaihtoehtoa, jolla numerosarja generoidaan satunnaisesti. Vaihtoehtoisesti voit käyttää satunnaislukugeneraattoria ennen lipun ostamista löytääksesi haluamasi numerosarjan.

Valitse, haluatko pelata tiistaina, perjantaina vai molempina arvontapäivinä. Sinun on ostettava osallistumisesi ennen määräajan päättymistä.

Eurojackpotissa on tarjolla 12 palkintoporrasta, ja jokainen, joka saa arvonnassa kaikki viisi päänumeroa ja molemmat euronumerot, voittaa osuuden 10 miljoonan euron jättipotista. Jos kukaan ei löydä kaikkia numeroita arvonnassa, jättipotti siirtyy seuraavaan arvontaan, kunnes se saavuttaa 120 miljoonan euron ylärajan.

Eurojackpot-lippuja voi ostaa verkossa tai osallistujamaiden valtuutetuista vähittäismyymälöistä.

Jätä veikkauksesi ajoissa

Eurojackpot-arvonnat järjestetään Helsingissä tiistaisin ja perjantaisin klo 21 Suomen aikaa. Arvonnan päättymisaika vaihtelee kussakin osallistujamaassa, joten varmista, että sinulla on riittävästi aikaa veikata.

Pidä arvontakuponkisi turvassa

Jos osallistut Eurojackpot-arvontaan esimerkiksi R-kioskin kautta, allekirjoita lippusi kääntöpuolelle todistaaksesi, että olet sen laillinen omistaja, ja säilytä sitä turvallisessa paikassa, jotta se ei katoa tai vahingoitu (jos esimerkiksi säilytät lippua housujen taskussa ja unohdat laittaa sen pesukoneeseen puhdistettavaksi).

Et voi lunastaa voittoa, jos sinulla ei ole lippua esitettäväksi lottoviranomaisille, ja valitettavasti on aivan liian säännöllistä, että monet lottopelaajat eivät lunasta palkintoja, koska he ovat hukanneet tai vahingoittaneet arvontakuponkinsa.

Verkkopelaaminen on yksinkertaisin tapa välttää nämä ongelmat.

Tarkista numerot huolellisesti

Eurojackpot-arvonnat suoritetaan perjantai- ja tiistai-iltana, ja voittonumerot löytyvät tulossivulta heti arvonnan jälkeen. On parasta tarkistaa arvontakuponkisi mahdollisimman pian nähdäksesi, oletko voittanut mitään.

Pelaaminen verkossa on yksinkertaisin tapa välttää nämä ongelmat.

Älä viivyttele voittojen lunastamista

Varmista, että tarkistat Eurojackpot-lippusi heti ja lunastat voittamasi palkinnot mahdollisimman pian, jotta et myöhästy voiton lunastamisen määräajasta.

Pelaa verkossa

Eurojackpotin pelaamiseen verkossa yhdistyy monia etuja, sillä veikkaamasi rivit pysyvät turvassa ja useimmat palkinnot maksetaan automaattisesti tilillesi. Se on myös kätevämpi tapa pelata, sillä voit veikata netissä käymättä R-kioskilla.

Netissä pelatessasi esimerkiksi Veikkauksen sivujen kautta, sinun ei tarvitse tarvitse tarkistaa oletko voittanut jotain, sillä voitot näkyvät automaattisesti kohdassa “Omat pelit”.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".