Milloin Eurojackpotin peliaika päättyy?

Eurojackpot-megaloton peliaika päättyy kello 20 perjantaisin. Arvonta suoritetaan tuntia myöhemmin, eli kello 21. Tulokset julkaistaan pian arvonnan jälkeen.

Voit katsoa tuoreimmat oikeat numerot täältä.

Eurooppalaisten oma yhteinen onnenpeli on tänään aika haluttu lottopeli jossa on mahdollista hankkia suuria summia rahaa. Täällä kotimaassakin on jotkut ovat saaneet mielettömiä voittosummia Eurojackpot-onnenpelistä. Onnenpelin arpominen pannaan toimeen perjantaipäivänä. Eurojackpotin suksee on kasvanut hetkessä joka paikassa Euroopan mantereella.

Eurojackpot on tänään melkoisen näppärä uhkapeli missä on mahdollista tehdä suuria summia rahaa. Täällä suomessakin on jotkin ovat voittaneet jättimäisiä voittoja Eurojackpot-pelistä. Megaloton arvonta-aika suoritetaan joka perjantai. Megaloton menestys on lisääntynyt näppärästi joka puolella Euroopan mantereella.

Onnenpeli on nykypäivänä todella haluttu lotto missä voi hankkia valtavia voittoja. Täällä suomessakin on jotkin ovat netonneet jättimäisiä summia rahaa Eurojackpot-pelistä. Pelin lottoaminen suoritetaan perjantaipäivänä. Eurojackpotin suksee on laajentunut lyhyessä ajassa joka paikassa Euroopassa.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".