Eurojackpotin oikea rivi eli numerot 5+2 oikein

Päävoiton voittaminen vaatii 5+2 tuloksen arvaamisen oikein. Eli täytyy arvata 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein. Päänumerot käsittävät numerot 1-50 ja tähtinumerot numerot 1-10. Eurojackpotin päävoiton suuruus on ollut keskimäärin noin 25 miljoonaa euroa.

Voit tarkistaa viimeiset oikeat Eurojackpot-numerot täältä.

Euroopan oma yhteinen lottopeli on tätä nykyä melkoisen tunnettu tuuripeli jossa on mahdollista tehdä isoja voittoja. Täällä kotimaassakin on suomalaiset ovat saaneet jättimäisiä voittoja Eurojackpot-pelistä. Pelin arpominen toteutetaan perjantaisin. Megaloton maine on lisääntynyt lyhyessä ajassa joka paikassa Euroopassa.

Megalotto on nykyaikana törkeän muodikas onnenpeli jossa pystyy voittaa mukiinmeneviä summia rahaa. Täällä suomessakin on useat ovat netonneet isoja jättipotteja Eurojackpot-megalotosta. Megaloton arpominen tapahtuu perjantaisin. Onnenpelin maine on kasvanut nopeasti joka puolella Euroopassa.

Eurojackpot-megalotto on tänään törkeän mukava megalotto missä voi saada valtavia voittosummia. Täällä kotimaassakin on suomalaiset ovat netonneet eeppisiä rahasummia Eurojackpot-lotosta. Pelin arpominen tapahtuu perjantaipäivänä. Lottopelin menestys on laajentunut näppärästi missä tahansa Euroopan mantereella.