Eurojackpotin oikea rivi eli numerot 5+2 oikein

Päävoiton voittaminen vaatii 5+2 tuloksen arvaamisen oikein. Eli täytyy arvata 5 päänumeroa ja 2 tähtinumeroa oikein. Päänumerot käsittävät numerot 1-50 ja tähtinumerot numerot 1-10. Eurojackpotin päävoiton suuruus on ollut keskimäärin noin 25 miljoonaa euroa.

Voit tarkistaa uuden oikean Eurojackpotin voittorivin Veikkauksen sivuilta: Eurojackpotin tulokset.

Eurojackpotin voitonjako

Eurojackpot on suosittu eurooppalainen lottopeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahapalkintoja. Voitonjakojärjestelmä määrittelee, kuinka voittosummat jaetaan eri voittoluokkien välillä. Tämä artikkeli selventää, kuinka Eurojackpotin voitonjako toimii ja kuinka voitot jakautuvat pelaajien kesken.

Eurojackpotin Voittoluokat

Eurojackpotissa on yhteensä 12 eri voittoluokkaa, jotka määräytyvät sen perusteella, kuinka monta oikein arvattua numeroa pelaaja onnistuu saamaan. Alla on esimerkki voittoluokista:

 1. Päävoitto: Pelaaja voittaa päävoiton saamalla oikein kaikki 5 päänumeroa ja 2 lisänumeroa. Tämä on suurin voitto, ja sen suuruus vaihtelee arvonnasta toiseen.
 2. 2. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein kaikki 5 päänumeroa ja 1 lisänumero. Tämä voittoluokka tarjoaa myös suuria voittoja.
 3. 3. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja tarvitsee 5 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 4. 4. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 4 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 5. 5. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 4 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 6. 6. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja voittaa, kun hänellä on oikein 3 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 7. 7. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 3 oikein arvattua päänumeroa ja 1 lisänumero ollakseen oikeutettu tähän voittoluokkaan.
 8. 8. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 2 päänumeroa ja 2 lisänumeroa.
 9. 9. voittoluokka: Tässä luokassa pelaaja tarvitsee 3 oikein arvattua päänumeroa ilman lisänumeroita.
 10. 10. voittoluokka: Pelaaja voittaa tässä luokassa, kun hänellä on oikein 1 päänumero ja 2 lisänumeroa.
 11. 11. voittoluokka: Pelaaja tarvitsee 2 oikein arvattua päänumeroa ja 1 lisänumero ollakseen oikeutettu tähän voittoluokkaan.
 12. 12. voittoluokka: Viimeisessä voittoluokassa pelaaja voittaa, kun hänellä on oikein 2 päänumeroa ilman lisänumeroita.

Voittojen Jakaminen

Kun Eurojackpotin arvonta on suoritettu ja voittonumerot on määritetty, voittojen jakaminen alkaa. Voittosummat jaetaan tasan niiden pelaajien kesken, jotka ovat oikein arvanneet saman voittoluokan numerot. Jos samassa voittoluokassa on useita voittajia, voittosumma jaetaan heidän kesken. Jokainen pelaaja voittaa summan, joka riippuu voittoluokasta ja siitä, kuinka monta oikein arvattua numeroa hänellä on.

Päävoitto osuu pelaajalle, joka onnistuu saamaan kaikki 5 päänumeroa ja 2 lisänumeroa oikein. Jos päävoittoa ei voiteta tietyssä arvonnassa, voittosumma kasvaa seuraavaan arvontaan asti. Tämä tekee Eurojackpotista jännittävän pelin, jossa päävoitot voivat kasvaa erittäin suuriksi.

Yhteenveto

Eurojackpotin voitonjakojärjestelmä mahdollistaa pelaajille monia mahdollisuuksia voittaa palkintoja eri voittoluokissa. Jokainen voitto on riippuvainen oikein arvatuista numeroista ja voittoluokasta. Voittosummat jaetaan pelaajien kesken, ja suurimmat palkinnot menevät niille, jotka osuvat kaikkiin oikein arvattuihin numeroihin. Eurojackpot tarjoaa pelaajille mahdollisuuden unelmoida suurista voitoista ja nauttia jännityksestä, joka liittyy lottopelin pelaamiseen.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".