Suurimmat jackpot-miljonäärit – missä he ovat nyt?

Olet varmasti kuullut näistä onnekkaista ihmisistä, jotka voittivat valtavan omaisuuden pelkästään onnekkaalla kuponkiostoksella, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. On kiinnostavaa tietää, mihin nämä ihmiset ovat voittojen jälkeen menneet ja mitä he nykyään tekevät. Osa heistä elää hyvinkin ylellistä elämää, mutta osa elää hyvinkin yksityisesti ja lähes normaalisti. Tässä on muutama maailman tunnetuimmista nimistä jackpot-voittajien keskuudessa ja mitä he nykyään tekevät.

Mavis Wanczyk

Mavis Wanczyk on onnekas yhdysvaltalainen nainen, joka yhtenä kauniina päivänä voitti Powerball-jackpotin ja kasvatti omaisuutensa valtavaan 340 miljoonaan dollariin asti. Mavis työskenteli ennen suurta voittoaan sairaalassa hoitajana, mutta päätti pian voittonsa jälkeen työsopimuksensa. Tämä 50-vuotias nainen oli  tämän suuren potin ainoa voittaja ja elää nykyään erittäin yksityistä elämää paparazzien ja julkisuuden ulkopuolella. Hänen tämänhetkistä sijaintia ei ole tiedossa ja hän varmasti haluaa, että tämä myös jatkuu. Hän elää yksin, rahojensa kanssa, poissa maailman kiinnostuneista silmistä, kuten useat muut jackpot-voittajat kautta historian. Nähtävyydet Italiasta löytyy täältä: Sevärdheter i Italien.

Robert Bailey

Yhdysvallat on nähtävästi jackpot-voittajien luvattu maa, sillä suurin osa heistä asuu siellä. Myöskään Robert Bailey ei tämän suhteen ole poikkeus, sillä hänet tunnetaan yhdysvaltalaisen Powerballin yhtenä suurimmista voittajista. Bailey voitti yhtenä kauniina päivänä mahtavan summan rahaa, jopa 340 miljoonaa dollaria. Tämä vuonna 2018 voittanut uusi miljonääri palkkasi heti voiton jälkeen tiimin lakimiehiä ja muuta henkilökuntaa, jotta hänen uuden elämän alku multimiljonäärinä olisi mahdollisimman helppoa. Hän on siis hyvinkin älykäs uuden omaisuutensa turvaamisen suhteen, sillä useille jackpot-voittajille on käynyt historian aikana huonosti, kun esimerkiksi sukulaiset ovat alkaneet pyytämään voittajalta rahaa. Bailey kuitenkin varautui tähän ja onneksi välttyi siltä. Tällä hetkellä hän pysyy poissa julkisuuden valosta ja elää yksityistä elämää luultavasti vaimonsa ja rahojen kanssa. Lue lisää Robert Baileystä ja hänen voiton jälkeisestä strategiasta osoitteessa NBC News.

Lerynne West

Yhdysvaltojen Iowalainen Lerynne West kuuluu varmasti jackpot-voittajien suurimpien voittajien listalle. Hän voitti yhtenä kauniina päivänä noin 344 miljoonaa dollaria. Tämä raha ei todellakaan ole mennyt hukkaan, sillä hän lahjoitti Ellen DeGeneres-show’ssa 500 tuhatta dollaria hyväntekeväisyyteen. Tämä yksinhuoltajaäiti totta kai nauttii rahoista myös itse, mutta on hyvä nähdä jackpot-voittajia, jotka lahjoittavat avoimesti suuria varojaan hyväntekeväisyyteen, jotta maailmasta voisi tulla parempi paikka. Hän perusti myös oman hyväntekeväisyysjärjestön ja säätiön, joilla hän auttaa maailman hyvyyden parantamista. Lue lisää hänen säätiöstä osoitteessa Lerynne West.

Marie Holmes

Jos joku listalla olevista henkilöistä on voittonsa varmasti ansainnut, on se Marie Holmes. Tämä ahkera äiti työskenteli ennen suuren summan voittamista kaupoissa ja pikaruokaravintoloissa, jotta voisi tarjota paremman elämän lapsilleen, joista yhdellä on cerebral palsy-vamma. Suurilla noin 130 miljoonan dollarin voitoilla, hän on voinut tarjota lapsilleen juuri sen elämän, josta hän itse lapsena haaveili. Hän on myös suunnittelemassa yliopistotutkinnon viimeistelemistä, joka on Yhdysvalloissa hieman hankalaa useille ihmisille, sillä se on kallista. Hän myös lahjoittaa paljon erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotta maailmasta voisi tulla parempi paikka kaikille.

Linkkejä:
Veikkaus: Eurojackpot - Veikkauksen Eurojackpot-palvelu, jossa voi pelata Eurojackpotia ja tarkastaa tulokset.
Wikipedia: Eurojackpot - Tietoa Eurojackpotista, voittoluokista, päävoitoista ja historiasta.
Euro-jackpot.net - Paljon tietoa Eurojackpotista englanniksi: statistiikkaa, uutiset, tulokset jne.
HS: Eurojackpot - Helsingin Sanomien artikkeleja hakusanalla "Eurojackpot".